DANSK.BÆREDYGTIGT.NATURLIGT

 

Brandgodkendelse

Fremtidens klima er afgørende for de næste generationers liv. NORTO ønsker at agere ansvarligt og vise klimamæssige hensyn til gavn for os alle. Derfor anvender vi træ fra certificerede skove og vi har fået brandgodkendt flere af vores produkter.

Brandgodkendelse

Brandgodkendt loftbeklædning

Produktserierne NORTO Bech og NORTO Friis er brandgodkendte træpaneler til opsætning på loft og væg. Som en af de få producenter med listebeklædninger på markedet er NORTO Bech brandgodkendt til K1 10, D-s2,d0. Dermed har du som forbruger en tryghed og sikkerhed i, at denne loftbeklædning er godkendt efter europæiske standarder inden for brandsikring. Vi har nemlig samarbejdet med både danske og svenske brand- og forskningsinstitutter omkring brandgodkendelserne.

Brandgodkendelsen betyder, at træbeklædningerne er testet i forhold til, hvordan produkterne reagerer på brand. Træbeklædningerne testet for gennembrænding af materialet (K1 10) samt varme- og røgudvikling (D-s2,d0). Sidstnævnte godkendelse er den mest kritiske og det mest sundhedsfarlige element ved en opstået brand.

I vores montagevejledninger har vi tydeligt beskrevet, hvordan du skal montere loftbeklædningerne, så de lever op til brandkravene. NORTO Bech og NORTO Friis er godkendt til opsætning med lige eller forskudte samlinger.

NORTO’s brandgodkendte træbeklædninger skal altid opsættes i henhold til montagevejledningen samt anvisningerne i det gældende bygningsreglement.

Hvorfor skal du benytte brandgodkendt træbeklædning? 

Skal du bygge nyt, renovere eller bygge om er det en god idé at tænke på langsigtede bygge- og indretningsløsninger. I byggebranchen stilles hele tiden nye og strengere krav til byggerier, og derfor kan du med fordel tage højde for fremtidens byggekrav. Du kan sikre alle loftkonstruktioner og det indvendige interiør med NORTO’s brandgodkendte træbeklædninger.

NORTO Munk vægbeklædning af sorte trælameller i mødelokale
NORTO Skov 135 træklodser som vægdekoration

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev