DANSK.BÆREDYGTIGT.NEMT

Building Green 

I NORTO arbejder vi hele tiden med at optimere produktionsprocesserne, og genbruge så mange råmaterialer som muligt. Det betyder, at vi har udviklet nogle helt nye produktgrupper. Det er blevet til et køkken, gulv og flere nye vægbeklædninger i upcyclede materialer. Vi deltager på Building Green messen i København d. 3. og 4. november 2021.

Bæredygtigt interiør i massivt træ fremvises på Building Greens bæredygtige messe

NORTO har tidligere deltaget på Building Green messen

NORTO har tidligere dettaget på Building Green messen. Vi opdaterer på vores hjemmeside og sociale medier næste gang, vi deltager på messen.

Er du interesseret i at få mere information om vores produkter kan du klikke på en af vores produktkategorier og læse mere. 

Læs mere om CeilingUP, NORTO WallUP, NORTO FloorUP og NORTO KitchenUP.

KitchenUP
Trækøkken

FloorUP
Trægulv

CeilingUP
Toft

NORTO Toft træbeklædning til lofter og vægge

WallUP
Dahl

NORTO Dahl produktbillede

WallUP
Holm

NORTO Holm akustikpanel i træ

WallUP
Munk

WallUP
Skov 135

NORTO Skov 135 vægdekoration

WallUP
Bech

NORTO Frøslev loft- og vægbeklædning

Træinteriør i genbrugsmaterialer

Læs mere om NORTO’s produktgrupper af upcyclede materialer

Du kan klikke på en af ovenstående produktgrupper og få et indblik i NORTO KitchenUP, NORTO FloorUP, NORTO CeilingUP og NORTO WallUP. Vi har valgt at navngive produktkategorierne ud fra selve produkttypen med et afsluttende UP, som er et symbol for ”upcycling”. Alle NORTO’s produkter er nemlig fremstillet af upcyclede materialer. Vi har anvendt resttræ, der er blevet til overs i produktionen af andre trævarer, til udviklingen af nye træprodukter. Alternativet var, at råtræet skulle smides ud eller brændes, men det synes vi, at træet er alt for godt til. Derfor har vi genbrugt det og tilført råtræet en ekstra værdi ved at skabe eksklusive og moderne træprodukter til hele hjemmet. Deraf kommer navnet UP. Vi navngiver som hidtil hvert produkt med et dansk efternavn som et udtryk for, at træprodukterne er produceret af dygtige medarbejdere i Danmark.

Hvis du har en konkret forespørgsel på de nye produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 9610 1522 eller på mail@norto.dk for at få mere information.

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev