DANSK.BÆREDYGTIGT.NEMT

Building Green 

I NORTO arbejder vi hele tiden med at optimere produktionsprocesserne, og genbruge så mange råmaterialer som muligt. Det betyder, at vi har udviklet nogle helt nye produktgrupper. Det er blevet til et køkken, gulv og flere nye vægbeklædninger i upcyclede materialer. Disse nye produktgrupper kalder vi for NORTO Kitchen UP, NORTO Floor UP, NORTO Ceiling UP og NORTO Wall UP. De nye produkter fremviser vi på Building Green messerne i 2020. Læs mere om de nye initiativer nedenfor. 

Bæredygtigt interiør i massivt træ

NORTO’s bæredygtige principper og innovative tankegang til udnyttelse af naturens råmaterialer har medført, at vi nu har udviklet nyt bæredygtigt interiør i massivt træ inden for både eksisterende og nye produktgrupper. Vi udvider vores nuværende produktsortiment med et køkken, et gulv og flere loft- og vægbeklædninger i resttræ. De nye produktgrupper er NORTO KitchenUP, NORTO FloorUP, NORTO WallUP og NORTO CeilingUP. Disse nye træprodukter er stadig under udvikling, hvor vi eksperimenterer med forskellige designudtryk, farvenuancer og konstruktioner.

BEMÆRK: Flere af NORTO’s nye produktgrupper er stadig under udvikling.

Se NORTO’s nye upcyclede produktgrupper på Building Green 

Du har mulighed for se og opleve nogle af de nye produkter på den bæredygtige byggemesse Building Green på 2 messer i 2020 i München og København. Her er NORTO’s nye produktgrupper repræsenteret som en del af inspirations- og dialogforummet Fælles Skabes Bæredygtighed. Dette område danner rammen om dialoger, foredrag og netværk, hvor alle besøgende og udstillere kan diskutere, hvordan vi i fællesskab skaber de bedste bæredygtige løsninger til fremtidens byggerier. I området er en lang række af virksomheder og aktører repræsenteret med hvert deres bud på innovative og bæredygtige byggeløsninger og materialer.

KitchenUP
Trækøkken

FloorUP
Trægulv

CeilingUP
Toft

WallUP
Munk

WallUP
Bech

WallUP
Skov 135

Træinteriør i genbrugsmaterialer

Læs mere om NORTO’s produktgrupper af upcyclede materialer

Du kan klikke på en af ovenstående produktgrupper og få et indblik i NORTO KitchenUP, NORTO FloorUP, NORTO CeilingUP og NORTO WallUP. Vi har valgt at navngive produktkategorierne ud fra selve produkttypen med et afsluttende UP, som er et symbol for ”upcycling”. Alle NORTO’s produkter er nemlig fremstillet af upcyclede materialer. Vi har anvendt resttræ, der er blevet til overs i produktionen af andre trævarer, til udviklingen af nye træprodukter. Alternativet var, at råtræet skulle smides ud eller brændes, men det synes vi, at træet er alt for godt til. Derfor har vi genbrugt det og tilført råtræet en ekstra værdi ved at skabe eksklusive og moderne træprodukter til hele hjemmet. Deraf kommer navnet UP. Vi navngiver som hidtil hvert produkt med et dansk efternavn som et udtryk for, at træprodukterne er produceret af dygtige medarbejdere i Danmark.

Fremover vil vores eksisterende loft- og vægbeklædninger også indgå som en del af de overordnede produktgrupper NORTO CeilingUP og NORTO WallUP. Vi gør opmærksom på, at flere af de viste produkter stadig er under udvikling, og derfor endnu ikke er på markedet. Hvis du har en konkret forespørgsel på de nye produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 9610 1522 eller på mail@norto.dk for at få mere information.

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik