DANSK.BÆREDYGTIGT.NATURLIGT

GRØNT FOKUS

Fremtidens klima er afgørende for de næste generationers liv. NORTO ønsker at agere ansvarligt og vise klimamæssige hensyn til gavn for os alle.

Et bæredygtigt og grønt fokus

Bæredygtighed, genbrug og upcycling er kernen i NORTO. Vi benytter materialer fra certificerede nåleskove i Nordeuropa og bearbejder træet med omhug og respekt for den omkringliggende natur ved at genanvende resttræ fra træproduktion. Med et bæredygtigt fokus i materialevalget og produktionen tilbyder vi produkter i høj kvalitet med en lang holdbarhed.

Den bæredygtige fortælling
Den bæredygtige fortælling om NORTO startede i VTI, hvor medarbejderne har en særlig respekt og kærlighed til træ. Respekten for skovdriften, de håndværksmæssige traditioner samt de gode materialer er historien bag udviklingen af NORTO. Filosofien bag NORTO er at skabe bæredygtige produkter, hvor der tages hensyn til både fortid, nutid og fremtid. Vi hylder fortidens skovdrift og træproduktion ved at give træerne liv i nutidens og fremtidens byggerier. NORTO handler også om at bringe naturen indenfor og lade naturprodukterne blive en del af vores dagligdag i hjemmet, på arbejdspladsen eller i det offentlige rum.

NORTO Holm bæredygtige akustikpaneler i træ i mødelokale.
Endetræsklodser fra restproduktion

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev