DANSK.BÆREDYGTIGT.NATURLIGT

Upcycling

Upcycling er en central værdi i produktionsprocessen af NORTO’s produkter. Upcycling er en stor del af tankegangen hos NORTO, den er med hele vejen rundt – lige fra træets vækst i skoven til det færdige produkt.

Optimal udnyttelse af træet

Når VTI modtager råtræet bliver det ved leveringen kontrolleret efter høje kvalitetskrav. Det råtræ, som frasorteres til produktionen af møbel- og vinduesprofiler pga. knaster eller revner, benyttes til fremstilling af NORTO’s produkter. Det betyder, at råtræet er af høj kvalitet, selvom det er resttræ. I NORTO er tanken at udnytte så meget som muligt af træet, for at værne om skovbruget.

Upcycling som produktionsprincip
Upcycling er en central værdi i produktionsprocessen af NORTO’s produkter. I NORTO tænker vi upcycling hele vejen rundt – lige fra træets vækst i skoven til det færdige produkt. Grundtanken med udnyttelsen af det frasorterede træ er, at NORTO tilfører råmaterialet en ny værdi. Gennem NORTO’s produkter bliver råtræet en del af noget nyt og får et andet formål, når vi genanvender det. For os er det afgørende, at vi ikke skader miljøet yderligere ved at producere vores træprodukter. Vi bevarer råtræets oprindelige kvalitet og værdi, og vi sikrer, at der ikke sker yderligere forbrug af materialer. Det betyder, at vores råtræ altid har en lang levetid og holdbarhed. En del af råtræet anvendes til produktionen af limtræ, mens det frasorterede træ udnyttes til NORTO’s produkter.

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev