DANSK.BÆREDYGTIGT.NEMT

NORTO Ceiling UP

Loftet i et rum har en afgørende betydning for akustikken, designudtrykket og stemningen. Vi har med produktkategorien NORTO Ceiling UP udviklet flere typer af loftbeklædninger, som er fremstillet af resttræ. Læs mere om de forskellige træbeklædninger til loftet nedenfor.

NORTO Ceiling UP

Bæredygtige loftbeklædninger i genbrugstræ

Bæredygtighed og genbrug er i højere grad end tidligere blevet et vigtigt parameter at tage højde for i boligindretningen. Derfor har vi udviklet forskellige typer af loftdesign, som alle er fremstillet af genbrugsmaterialer. Produktkategorien Ceiling UP indeholder flere typer af loftbeklædninger, som har hvert deres navn. På nuværende tidspunkt har vi produkterne NORTO Toft, NORTO Frøslev og NORTO Friis. På Building Green messerne er NORTO Toft og NORTO Frøslev repræsenteret (NORTO Frøslev bliver dog vist som vægbeklædning på messerne).

BEMÆRK: NORTO Toft er stadig under udvikling

Ceiling UP

NORTO Toft

Denne loftbeklædning er udviklet med akustikken i fokus. Akustik og lyddæmpende materialer er altafgørende at tage højde for i moderne rum- og boligindretningerne med hårde materialer. NORTO Toft er massive træpaneler med aflange gennemfræsede spor. Loftbeklædningen monteres med en akustikdug bagved for at skabe forudsætningerne for en optimal akustisk virkning. Dette produkt er stadig under udvikling, og er derfor ikke på markedet endnu. Produktet kan opleves på Building Green messerne i 2020.

NORTO Frøslev

Denne træbeklædning kan benyttes både som loft- og vægbeklædning. NORTO Frøslev er bæredygtige og brandgodkendte massive træpaneler med fræsede spor. Loft- og vægbeklædningen er brandgodkendt til K1 10,D-2,d0 efter europæiske standarder. På Building Green messen er NORTO Frøslev kun vist som vægbeklædning.


Oplev NORTO CeilingUP på Building Green

Du kan opleve nye bæredygtige loftløsninger på Building Green messerne 2020 i Danmark og Tyskland. NORTO’s loftløsninger er repræsenteret sammen med flere af vores produkter på inspirations-, netværks- og dialogområdet Fælles Skabes Bæredygtighed. Dette fællesområde er fyldt med bæredygtige byggeløsninger og genbrugsmaterialer fra flere aktører inden for bygge- og anlægsbranchen. Området skaber rammerne om, hvordan vi i fælleskab kan fremme bæredygtighed, upcycling og genbrug inden for fremtidens byggerier.

Besøg Building Green på følgende messer:

25. og 26. marts 2020 – Århus
3. og 4. juni 2020 – Hamburg
14. og 15. oktober 2020 – München

SPECIFIKATIONER 
Materiale:Fyrretræ (fra plejede skove i Nordeuropa)
Farver:Ubehandlet

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik