DANSK.BÆREDYGTIGT.NEMT

NORTO Wall UP

Vægdekorationer kan være et designelement i sig selv i boligindretningen. En vægbeklædning i træ kan skabe en stemning og atmosfære, der bringer naturen inden for. NORTO Wall UP er vores bæredygtige produktkategori inden for vægbeklædninger- og dekorationer i bæredygtigt træ. Nedenfor kan du læse mere om de vægbeklædninger, der er repræsenteret på Building Green messerne.

NORTO WallUP

Bæredygtige vægdekorationer

NORTO WallUP er en bæredygtig produktkategori af forskellige vægdekorationer fremstillet af resttræ fra overskudsproduktion i træindustrien. Alle vægbeklædninger i serien har vidt forskelligt designudtryk, overfladestruktur, stil, æstetik og farvesammensætninger – så der er noget for enhver smag. Vi har udvalgt nogle af vægbeklædningerne, som er med på Building Green messerne i 2019 og 2020. Læs mere om disse vægbeklædninger nedenfor.

WallUP

NORTO Munk

Denne vægbeklædning er rustik og naturlig i designudtrykket. NORTO Munk er fremstillet af ubehandlede affaldslameller fra overskudsproduktion i træindustrien. Det betyder, at lamellerne varierer i tykkelse og længde. Lamellerne har fer og not i siderne og enderne, så de kan sættes sammen i længder eller bredden. På Building Green messerne kan du opleve NORTO Munk vægbeklædningen med en brun oliebehandling, som understreger “genbrugsudtrykket” sammen med synlige knaster og årringe.

NORTO Frøslev

Vægbeklædningen NORTO Frøslev er både brandgodkendt og bæredygtig. NORTO Frøslev er fremstillet af massive sammenlimede fyrretræslameller. Denne træbeklædningen har fræsede spor samt fer og not i siderne og enderne, så det kan benyttes som både loft- og vægbeklædning. NORTO Frøslev fås som ubehandlet, med maling i sporene eller fuldmalet (dog er den fuldmalede ikke brandgodkendt endnu). Du kan læse mere om NORTO Frøslev her.

NORTO Skov 135

NORTO Skov 135 er en bæredygtig og rå vægdekoration, der er produceret af endetræsklodser i varierende tykkelser og overfladestrukturer. Det medvirker til at skabe en tredimensionel effekt til væggen. Endetræsklodserne er limet på en bagplade i en forbandt mønster med skiftevis 3 og 4 træklodser. NORTO Skov 135 fås som ubehandlet i vores standardsortiment, men vi har i forbindelse med Building Green messerne eksperimenteret med en sortolieret udgave af vægbeklædningen. Du kan læse mere om NORTO Skov 135 her.

Oplev NORTO WallUP på Building Green

Vil du gerne opleve bæredygtigt design til væggen? Så kom forbi inspirationsområdet Fælles Skabes Bæredytighed Building Green messerne i 2019 og 2020 i Danmark og Tyskland. Flere af NORTO’s træprodukter er repræsenteret på inspirationsområdet, som danner rammerne for diskussioner, oplæg og netværksskabelse omkring bæredygtige byggeløsninger til fremtidens byggerier. NORTO er repræsenteret sammen med andre aktører fra byggebranchen, som giver deres bud på bæredygtige materialer og løsninger.

Besøg Building Green på følgende messer:

25. og 26. marts 2020 – Århus
3. og 4. juni 2020 – Hamburg
14. og 15. oktober 2020 – München

SPECIFIKATIONER 
Materiale:Fyrretræ (fra plejede skove i Nordeuropa)
Farver:Ubehandlet
Sort (oliebehandling)
Brun (oliebehandling)

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik