DANSK.BÆREDYGTIGT.NEMT

 

certificeringer

Fremtidens klima er afgørende for de næste generationers liv. NORTO ønsker at agere ansvarligt og vise klimamæssige hensyn til gavn for os alle. Derfor anvender vi træ fra certificerede skove og vi er i gang med godkendelse af træbeklædning af vores produkter til lofter.

Godkendelse af træbeklædning fra NORTO

Vi vil gerne sikre en tryghed og gennemsigtighed ved køb af produkter fra NORTO. Derfor anvender vi certificeret råtræ fra skove i Nordeuropa, hvor der drives ansvarligt skovbrug. Derudover er vores loftbeklædninger brandgodkendt, så de lever op til europæiske standarder. Derfor kan du trygt montere vores træbeklædninger på loftet.

Certificeringer

NORTO ønsker at tilbyde loft- og vægbeklædning i en høj kvalitet med gode solide materialer, og derfor kan du som arkitekt, bygherrer eller håndværker være sikker på, at vores råtræ er fra certificerede skove i Nordeuropa. NORTO’s loft- og vægbeklædning produceres hos Vinderup Træindustri (VTI) og i samarbejde med Frøslev Træ. Læs mere om deres certificeringer og godkendelse af træbeklædning på deres hjemmesider. Du er også velkommen til at kontakte os for eventuelle spørgsmål.

I NORTO har vi en filosofi om at fremstille loft- og vægbeklædning til forskellige typer af boliger og bygninger. Det kræver, at vores loft- og vægbeklædning skal overholde gældende regler inden for bygningsreglementet af hensyn til korrekt montage, materialer og brug af komponenter. Ved køb af vores produkter får du en sikkerhed for, at produktet lever op til europæiske standarder og krav inden for byggeri.

Produktserierne NORTO Frøslev og NORTO Friis er brandgodkendt til K1 10, D-s2,d0. I den forbindelse har vi samarbejdet med DBI, Dansk Brandteknisk Institut samt det svenske forsknings- og brandinstitut, RISE, som er Sveriges største certificeringsinstans. Vi brandtestet vores loftbeklædninger for at sikre, at produktet lever op til standarder inden for europæisk brandsikring.

Hvis du ønsker informationer om vores brandtest af træbeklædning og vores råtræ er du velkommen til at kontakte os.

CERTIFICERINGER 
Brandgodkendelse
NORTO Frøslev & NORTO Friis
K1 10, D-s2,d0

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik