DANSK.BÆREDYGTIGT.NEMT

forhandlere

Se listen med forhandlere af NORTO’s bæredygtige produkter nederst på denne side. Vi arbejder løbende på at få flere forhandlere, så du kan købe bæredygtigt træinteriør i høj kvalitet samt i et eksklusivt og nordisk design. Kontakt vores forhandlere ved spørgsmål om køb af træprodukter fra NORTO.

Forhandlere af NORTO’s bæredygtige produkter

Forhandlere – private kunder

ForhandlerAdresseTelefon og e-mailHjemmesideForhandlere af
MIFApladenNr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
+45 96 10 15 20
E-mail: mail@mifapladen.dk
MIFApladenNORTO Frøslev
NORTO Skov 135
NORTO Leth
NORTO Dahl
NORTO Friis
Vareprøver
WallshopRømersvej 33
7430 Ikast
+45 71 99 30 98
E-mail: info@wallshop.dk
WallshopNORTO Frøslev
NORTO Skov 135
NORTO Leth
Vareprøver

Forhandlere – erhvervskunder

ForhandlerAdresseTelefon og e-mailHjemmesideForhandlere af
Frøslev Træ
Jens P. L. Petersens Vej 1
6330 Padborg
+ 45 74 67 06 00
E-mail: info@froeslev.dk
Frøslev TræNORTO Frøslev

Køb NORTO’s produkter i en fysisk butik eller webshop

Ovenfor finder du en liste med adresse- og kontaktoplysninger på forhandlere af produkter fra NORTO. Flere af forhandlerne har et fysisk showroom, hvor du kan se og mærke produkterne, inden du foretager dit køb. På forhandlernes hjemmeside kan du læse mere om alle vores produkter, se priser og flere produktspecifikationer samt downloade montagevejledninger. Forhandlerne til private kunder har også en webshop, hvor du kan blive inspireret og købe træprodukter fra NORTO. Du finder en oversigt over forhandlernes produktsortiment her, hvor du også kan bestille vareprøver og diverse tilbehør til NORTO’s produkter. Det er muligt at afhente dine varer hos vores forhandlere eller du kan bestille direkte gennem deres webshop. Du er meget velkommen til at kontakte forhandlerne, hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Specielle forespørgsler på træbeklædning fra NORTO

Ved forespørgsler på konkrete projekter kan du kontakte NORTO direkte på mail eller telefon. Vores medarbejdere er klar til at rådgive om træbeklædning ud fra dine ønsker og behov. Efter en snak omkring dine ønsker kan vi give et tilbud på projektet til dig og din bolig eller virksomhed. Vi rådgiver naturligvis også om montage og vedligeholdelse og giver inspiration til styling og boligindretning med træinteriør fra NORTO.

Inspiration til bæredygtig træbeklædning i boligindretningen

Hvis du mangler inspiration til opsætning af bæredygtigt træinteriør fra NORTO kan du kigge i vores billedgallerier med fotos fra forskellige referenceprojekter fra private boliger og virksomheder. Du finder billedgalleriet her

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik