DANSK.BÆREDYGTIGT.NEMT

forhandlere

Se listen med forhandlere af NORTO’s bæredygtige produkter nederst på denne side. Vi arbejder løbende på at få flere forhandlere, så du kan købe bæredygtigt loft- og vægbeklædning i høj kvalitet og i et eksklusivt og nordisk design.

Forhandlere af NORTO’s bæredygtige produkter

Køb NORTO’s produkter i en fysisk butik eller webshop

Nedenfor finder du en liste med adresse- og kontaktoplysninger på forhandlere af loft- og vægbeklædning fra NORTO. Forhandlerne har et fysisk showroom, hvor du kan se og mærke NORTO’s produkter inden du foretager dit køb. Vores forhandlere har også en webshop, hvor du kan blive inspireret til dit næste køb af loft- eller vægbeklædning. På forhandlernes hjemmeside kan du læse mere om alle vores produkter, se priser og flere produktspecifikationer samt downloade montagevejledninger. Du finder en oversigt over forhandlernes produktsortiment her, hvor du også kan bestille vareprøver og diverse tilbehør til NORTO’s produkter. Det er muligt at afhente dine varer hos vores forhandlere eller du kan bestille direkte gennem deres webshop. Du er meget velkommen til at kontakte forhandlerne, hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Specielle forespørgsler på træbeklædning fra NORTO

Ved forespørgsler på konkrete projekter kan du kontakte NORTO direkte på mail eller telefon. Vores medarbejdere er klar til at rådgive om træbeklædning ud fra dine ønsker og behov. Efter en snak omkring dine ønsker kan vi give et tilbud på, hvad der er muligt for os at levere af loft- eller vægbeklædning til dig og din bolig eller virksomhed. Vi rådgiver naturligvis også om montage, vedligeholdelse mv., og vi giver inspiration og gode råd til styling og boligindretning med træbeklædning fra NORTO.

Inspiration til bæredygtig træbeklædning i boligindretningen

Hvis du mangler inspiration til opsætning med bæredygtigt loft- og vægbeklædning fra NORTO kan du kigge i vores gallerier med inspirationsbilleder og fotos fra forskellige referenceprojekter i både private boliger og hos flere virksomheder. Du finder billedgalleriet her

Forhandlere – private kunder

ForhandlereAdresseTelefon og e-mailHjemmesideForhandlere af:
WallshopRømersvej 33
7430 Ikast
+45 71 99 30 98
E-mail: info@wallshop.dk
WallshopNORTO Skov 135
NORTO Leth
NORTO Frøslev
MIFApladenNr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
+45 96 10 15 20
E-mail: mail@mifapladen.dk
MIFApladenNORTO Skov 135
NORTO Leth
NORTO Frøslev
NORTO Dahl
NORTO Friis

Forhandlere – erhvervskunder

ForhandlereAdresseTelefon og e-mailHjemmesideForhandlere af:
Frøslev Træ
Jens P. L. Petersens Vej 1
6330 Padborg
+ 45 74 67 06 00
E-mail: info@froeslev.dk
Frøslev TræNORTO Frøslev

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik