DANSK.BÆREDYGTIGT.NEMT

privatlivs-

politik

I NORTO behandler vi personoplysninger i henhold til kravene i databeskyttelsesloven. Læs herunder om betingelserne i vores privatlivspolitik.

Brug af personoplysninger i NORTO’s privatlivspolitik

NORTO behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med principperne og kravene i databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen. Formålet med denne politik er at fortælle dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger og dine rettigheder i den forbindelse.

Hvis du har spørgsmål til politikken eller ønsker at udøve dine individuelle rettigheder, kan du kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger:

NORTO
CVR-nr. 40123164
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: 96101522
E-mail: mail@norto.dk

Hvilke personoplysninger behandler vi om dig og hvorfor? 
Når du bestiller en vare hos NORTO, behandler vi dine almindelige personoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, så vi kan opfylde købsaftalen, herunder kontakte dig i forbindelse med dit køb (f.eks. sende ordrebekræftelse, fortælle dig når din vare er på lager, gennemføre eventuel reklamation, osv.) og sende varen til din adresse, hvis du ønsker varen leveret.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, behandler vi dit navn, e-mailadresse, hvilken by og hvilken type bolig du bor i. Det gør vi ud fra en legitim interesse, fordi du aktivt har sagt ja til at modtage vores nyhedsbrev.

Derudover behandler vi oplysninger om din adfærd på vores website, herunder din IP-adresse, om du besøger hjemmesiden via et link fra en anden hjemmeside, brugernavn og adgangskode, browsertype og hvilken type enhed, du besøger hjemmesiden fra. Oplysningerne anvendes alene i forbindelse med den tekniske afvikling af hjemmesiden og til udarbejdelse af statistik, som kan anvendes til at forbedre hjemmesidens opbygning og indhold. Til dette bruger vi bl.a. cookies, som du kan læse mere om i vores cookiepolitik. Hvem deler vi dine personoplysninger med? Til brug for analyse af din adfærd på vores website (som angivet ovenfor) overlader vi de registrerede personoplysninger om til Google Ireland Ltd., Facebook Ireland Ltd., instagram.com, Microsoft Irland, Linkedin Corporation California, Printerest.com. Se nærmere i vores cookiepolitik.

Vi bruger desuden Microsoft Office 365 som hhv. e-mailsystem og til almindelig dokumentbehandling, og vi overlader således dine personoplysninger til Microsoft Ireland Operations Ltd., i det omfang du kontakter os via e-mail, eller vi behandler dine personoplysninger i vores dokumentbehandlingsprogrammer, f.eks. i forbindelse med udstedelse af faktura.

I det omfang, du har valgt at få din vare leveret, videregiver vi dit navn og adresse til det fragtfirma, som skal forestå leveringen. Hvis varen skal leveres direkte fra producenten til dig, videregiver vi i den forbindelse dine kontaktoplysninger til producenten.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?
Vi opbevarer som udgangspunkt dine personoplysninger i forbindelse med dine køb i tre år, efter du har modtaget din vare. Det gør vi først og fremmest for at kunne yde kundeservice- og support i forbindelse med købet, men også på grund af forældelseslovens regler. I det tilfælde du ønsker at rette et krav mod os i anledning af en vare, du har købt hos os, har vi brug for at vide, hvad du har købt, og hvornår du har købt det.

Vi opbevarer enkelte personoplysninger om dit køb i op til fem år, da vi er forpligtet hertil ifølge bogføringsloven.
Vi opbevarer personoplysningerne indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev, ind til du framelder dig nyhedsbrevet og i op til 2 år derefter for at kunne dokumentere din tilmelding, eller hvis vi ikke har sendt dig nyhedsbreve inden for en periode på 12 måneder.

Dine rettigheder
Du kan til enhver tid anmode os om indsigt i, berigtigelse og sletning af dine personoplysninger. Derudover kan du begrænse behandlingen af dine personoplysninger, gøre indsigelse mod behandlingen og udøve din ret til dataportabilitet.

Ønsker du at udøve dine individuelle rettigheder, bedes du kontakte os på mail: mail@norto.dk

Ret til at klage
Du kan til enhver tid klage til Datatilsynet over behandling af personoplysninger om dig på nedenstående kontaktoplysninger:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk.

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik