Sådan skal du indrette boligen i 2019

Hvordan skal du indrette boligen i 2019? Hvis du mangler inspiration til boligindretning kan du læse videre i dette indlæg. Her giver vi nemlig vores bud på nogle af nye boligtrends i dette år.

Farver:
I 2019 er farvepaletten inspireret fra tidligere årtier. Farverne fra 1970érne er nemlig kommet tilbage i boligindretningen. De røde, brune, orange og gule farvenuancer er populære i år. I forhold til tidligere skal farverne nu være matte og sarte i udtrykket. Den klassiske blå farve er dog stadig meget anvendt i farvetrends i 2019.

Materialer:
Tendenserne inden for materialevalg er inspireret af naturen. Materialer såsom træ, ler, marmor, sten og andre rene naturmaterialer er det nyeste at indrette boligen med. Naturmaterialerne anvendes både i møbler, nips, inventar og som beklædninger til lofter og vægge. Disse naturlige materialer skal skabe ro og balance i vores hverdag og rumindretning.

Former og mønstre:
2019 byder på et formsprog med udgangspunkt i de organiske, runde, bløde og ovale former. Her er gentagelser og volumen nogle formmæssige elementer, der skal bryde med de hårde materialer såsom glas, stål og beton, som vi tidligere har indrettet os med. Trends inden for mønstre er de symmetriske og brændte strukturer, hvor striber og sildebensmønstre er blevet meget populære.

Stil og æstetik:
Som tidligere år følger dette års boligtrends den nordiske og minimalistiske indretningsstil med fokus på de rene linjer og en enkel æstetik. Denne indretningsstil skabes ved at indrette med naturmaterialer som eksempelvis træ i symmetriske og organiske former.

Funktionalitet og brug:
Boligindretningen i 2019 skal give plads til frihed, leg og kreativitet. Du skal kunne udtrykke din personlighed gennem indretningen. Det er vigtigt, at hjemmet er en rolig og afslappede base, hvor akustik og lyddæmpende produkter kan skabe balance i rummet. Træprodukter med en ru overflade, puder og tæpper er varme og lyddæmpende elementer, du kan bruge i indretningen.

Oplevelser, følelser og kultur:
Hjemmet skal føles rart at være i. Derfor er en af årets boligtrends ”hygge”. Skab en hyggelig stemning med ovennævnte idéer. Boligindretningen i 2019 er desuden præget af et fokus på håndværket bag produktet, autenticitet og sjæl.

Genbrug og bæredygtighed:
En af årets helt store tendenser inden for boligindretning er bæredygtighed, recycling og genbrug. Ved at indrette med genbrugsmaterialer er du med til at værne om fremtidens klima og miljø. Boligindretning med bæredygtige produkter giver god samvittighed og er desuden langtidsholdbart design.

NORTO’s loft- og vægbeklædning er skabt ud fra en nordisk designstil, som er afspejlet i flere af dette års boligtrends. Kig på hjemmesiden og bliv inspireret til vores bæredygtige træbeklædninger.