A Beautiful Choice

Arkitekter og boligstylister

Er du arkitekt, indretningsarkitekt eller boligstylist og mangler inspiration til boliginteriør til dit næste indretningsprojekt kan NORTO måske hjælpe? Vi tilbyder bæredygtigt interiør til lofter, vægge, gulve og køkkener. Vores træprodukter er fremstillet af upcyclede materialer i resttræ. Vores træbeklædning kan opsættes i flere typer af rum i både private boliger, virksomheder, butikker, restauranter og offentlige bygninger.

Bæredygtigt boliginteriør i træ til arkitekter og boligstylister

Her på siden får du som indretningsarkitekt eller boligstylist information og inspiration til indretning med NORTO’s bæredygtige loft- og vægbeklædning. Hvis du vælger at benytte vores træprodukter til dit projekt, får du indvendigt interiør med en stærk bæredygtig historie. NORTO’s produkter er nemlig skabt af resttræ fra overskudsproduktion.

Vi samarbejder og tager meget gerne imod forespørgsler fra arkitekter eller boligstylister, som ser et potentiale i at benytte vores træprodukter i konkrete projekter.

Bæredygtigt træinteriør til arkitekter

Til fremtidens byggerier bliver bæredygtighed og bæredygtige materialer en stigende tendens, som vi forsøger at imødekomme med vores produktsortiment af bæredygtige træprodukter. Til arkitekter tilbyder vi træinteriør til private boliger, virksomheder og andre offentlige byggerier. Kontakt os på tlf. +45 9610 1522 eller på mail@norto.dk for at høre mere om mulighederne.

Træbeklædning til indretningsprojekter for boligstylister

I forbindelse med bolig- og rumindretning er der mange overvejelser i forhold til materialer, former, farver, stil og æstetik. Til boligstylister tilbyder vi bæredygtige træprodukter til lofter, vægge, gulve og køkkenløsninger. Vores produkter er udviklet med udgangspunkt i en nordisk designstil, hvor upcyclede naturmaterialer er omdrejningspunktet. Vi ønsker at samarbejde med boligstylister, som kan benytte vores træprodukter i indretningsprojekter til butikker, restauranter, caféer, hoteller, storcentre, koncerthuse, virksomheder, offentlige bygninger eller private hjem. Hvis du som boligstylist ønsker at samarbejde med NORTO kan du kontakte os på telefon +45 9610 1522 eller på mail@norto.dk.

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen

+45 9610 1522

Kontaktfomular

13 + 10 =

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev