DANSK.BÆREDYGTIGT.NEMT

Billedgalleri

NORTO’s interiør i træ skaber stemninger, atmosfære, et eksklusivt udtryk og unikke indretningsløsninger i den private bolig, i det offentlige byggeri eller i virksomhedens lokaler. Vores træinteriør danner rammen for kreativitet, ro, sundhed, fordybelse og hygge i rummet. Gå på opdagelse i billedgallerierne og få idéer og inspiration til dit næste byggeprojekt.

NORTO Skov 135

I NORTO hylder vi skandinavisk design, hvor træ er et gennemgående element. Det er de små og gennemførte detaljer, der gør forskellen, og giver os en ekstraordinær sanseoplevelse, når vi træder ind i et rum. Vægdekorationerne i NORTO Skov 135 serien er skabt af fyrretræ i et råt og upoleret udtryk, som bringer den nordiske natur indenfor i rummet.

NORTO Bech

NORTO Bech serien består af brandgodkendte og bæredygtige loft- og vægbeklædninger, der er skabt af resttræ. Træbeklædningerne har et eksklusivt designudtryk og smukke detaljer, som tilfører en enestående æstetisk dimension til rumindretningen. Produktserien er især indbydende i store rum i restauranter, hoteller, receptioner, koncerthuse og kontorer og tilfører en ekstraordinær oplevelse i den private bolig.

NORTO Leth

NORTO Leth produktserien er vægbeklædning fremstillet af bæredygtige lyse fyrretræslister. Denne vægdekoration tilfører rummet et visuelt og æstetisk udtryk, der går i tråd med moderne designtraditioner. Med NORTO Leth serien skabes en nytænkning af rummet, hvor træbeklædningen bringer naturen indenfor. Ved at kombinere de forskellige udgaver i NORTO Leth serien kan du skabe unikke variationer og overfladestrukturer i boligindretningen.

NORTO Dahl

NORTO Dahl er en bæredygtig vægdekoration- og beklædning, hvor naturens smukke detaljer er i fokus. Endetræsklodsernes synlige knaster og årringe bringer naturen helt tæt på i boligindretningen. De cirkulære årringe og de kvadratiske endetræsklodser skaber et varieret og tredimensionelt mønster, som tilfører en unik æstetik til vægbeklædningen.

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik