A Beautiful Choice

DGNB DATA

DGNB-certificeringen er udviklet i Tyskland og bygger på en helhedsorienteret forståelse af bæredygtighed. Vi har udarbejdet DGNB data så vores kunder med ro i maven kan bruge vores NORTO produkter i deres bæredygtige projekter.

Bæredygtighedsdata

DGNB er et omfattende værktøj der bruges i en ofte kompleks byggeproces til at skabe ro, retningslinjer og overblik. DGNB bygger på FN’s definition af bæredygtighed og kigger på en helhedsorienteret forståelse af bæredygtighed. DGNB evaluerer ikke kun et byggeri eller et byområde ud fra, hvor miljømæssigt bæredygtigt det er, men også ud fra, hvor socialt og økonomisk bæredygtigt det er.

I NORTO vil vi gerne dokumentere vores historie, og har derfor udarbejdet relevante bæredygtighedsdata for NORTO FloorUP, CeilingUP og WallUP. Det varierer for de forskellige certificeringsordninger, hvilke data der efterspørges og ligeledes kan der også være variation i hvilke produktgrupper der medtages. Det er derfor ikke sikkert, at alle de anførte værdier vil finde anvendelse i et givent projekt.

I vores materialet har vi valgt at angive oplysningerne under de i DGNB anvendte kvaliteter:

  • Proceskvalitet
  • Miljømæssig kvalitet
  • Økonomisk kvalitet
  • Social kvalitet
  • Teknisk kvalitet

Samtidig er det angivet om det pågældende kriterie indgår i DGNB Hjerte udmærkelsen med hjerte ikonet. Begge vores DGNB-brochurer kan læses eller downloades længere nede på siden.

CeilingUP & WallUP – DGNB Data

FloorUP – DGNB Data

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev