A Beautiful Choice

Om Norto

NORTO fra begyndelsen

NORTO er fortællingen om et brand, der startede som en innovativ ide udsprunget af kærlighed til naturen og voksede sig til den etablerede design- og interiørvirksomhed, den er i dag.

Historien om NORTO – et designbrand med naturen som fortegn

NORTO er grundlagt i 2018 og skabt i VTI, som i mere end 40 år har produceret limtræ til møbel- og vinduesindustrien. Ideen om NORTO blev plantet efter i årevis at have betragtet resttræ gå til spilde i produktionen. For hvorfor ikke udnytte råtræet til fulde og skabe noget nyt? Med denne ambition etablerede VTI et helt nyt forretningsområde – en interiørlinje af bæredygtigt resttræ, som blev kaldt NORTO. Den innovative ide bag NORTO er at skabe eksklusive produkter fremstillet af upcyclede naturmaterialer, og i dag lever denne ide i det veletablerede designbrand.

Vision

At give noget tilbage til naturen

Vi vil med en ansvarsfuld produktion bidrage til, at skovområderne bevares til de næste generationer. Med vores koncept skaber vi flere bæredygtige byggeløsninger og gør det til et naturligt valg at tænke affaldstræ ind i designprocessen.

Mission

Vi udnytter naturens ressourcer bedst muligt ved at tænke affaldstræ ind i designprocessen. Vi anvender det dyrebare materiale, og skaber unikke produkter med et kreativt benspænd dikteret af mængden af affaldsmateriale og med respekt for naturen, der alle bidrager til kundens bæredygtige fortælling.

NORTOs grundprincipper

Z
Vi har respekt for naturen og udnytter dens dyrebare ressourcer mest optimalt.
Z
Vi arbejder ud fra principper om bæredygtighed, genbrug og upcycling.
Z
Vi er med til at sikre, at naturen og skovområderne bevares til de kommende generationer.
Z
Vi tilbyder skræddersyede, bæredygtige og funktionelle designløsninger til virksomheder, det offentlige og private.

Langsigtet og bæredygtig produktudvikling

NORTO har en ydmyg tilgang til produktionsprincipper, og vi gør os umage for at udnytte træets mange muligheder og sikre en vedvarende genanvendelse af råtræet. Design af restafskær er ikke det nemme valg, men det er det rigtige, hvis man har respekt for træet og tror på, at de smukkeste design opstår, når man værner om naturens ressourcer.

NORTO’s Inspirationskatalog

I vores Inspirationskatalog kan du hente inspiration til indretningen med upcyclede interiørløsninger. I kataloget har vi desuden samlet en række cases om nogle af de projekter, vi allerede har været med til at føre ud i livet.

 

NORTOs værdibog

I NORTO er vi drevet af et ønske om at passe bedre på jordens ressourcer. Vi transformerer resttræ, der ellers skulle være brændt til eksklusive interiørløsninger, der ikke blot bringer naturen indenfor, men også fortæller en historie om upcycling og innovation.

Vores historie, værdier og passion for bæredygtighed, vil vi gere dele med dig i vores værdibog.

Du kan læse bogen her!

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen

+45 9610 1522

Kontaktfomular

11 + 3 =

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev