Læs, hvordan NORTO har hjulpet udviklingsmiljøet Loop Hub med at indrette sig med vægpaneler, køkken og borde af upcyclet resttræ på Slagteriet i Holstebro.

Partnerskabet har en fælles fortælling

Loop Hub er et dynamisk udviklingsmiljø i Holstebro, der har sat sig for at være en katalysator for cirkulær innovation og forretningsudvikling. Udviklingsmiljøet er drevet af Erhvervscenter Holstebro og er et af Holstebro Kommunes bidrag til realiseringen af FN’s verdensmål.

Med et pulserende økosystem for startups, scaleups, etablerede virksomheder og grønne investorer, har Loop Hub skabt et fællesskab, hvor ideer bliver til virkelighed med viden, sparring, netværk og kapital.

Derfor gav det også god mening, at Loop Hub og udviklingsmiljøets projektleder, Jonas Bendtsen Gol, valgte os som leverandør af inventar, da både han og os sætter fokus på at recirkulere affald – og i vores tilfælde resttræ – så affaldet bliver en ressource fremfor et problem.

NORTO FloorUP klodsegulv i gangareal hos Færch og Co.

“Jeg synes, det er fedt, at man kan kigge ned i produktet og se, at det er samlet af forskellige rester. Det er vigtigt for os, at produktet også selv fortæller historien. Jeg føler, at NORTO har en rigtig god tilgang til kunderne. Når vi har haft NORTO på besøg i huset, så har der været masser af nærvær og fokus på den gode historie”

Jonas Bendtsen Gol

Projektleder

NORTO Bech vægbeklædning i loungeområde hos Færch og Co.

Fra industri til varme omgivelser

Med den nye indretning på Slagteriet i Holstebro, hvor Loop Hub hører til, er vi i NORTO blevet en stor del af miljøets omgivelser og historie. Vi har leveret bæredygtigt, upcyclet resttræ til både vægpaneler, borde og et helt køkken i de industrielle omgivelser på Slagteriet.

Råmaterialet til køkkenet kommer fra det resttræ, der er blevet frasorteret i møbel- og vinduesproduktionen, og som normalt ville gå til spilde. Nu får træet nyt liv hos Loop Hub som skuffer, bordplade og skillerum i et skræddersyet køkken bestående af trærester.

Det er den historie Jonas Bendtsen Gol og Loop Hub elsker; At det er muligt at kigge på produkterne og se, at det er samlet af forskellige restkomponenter. Det har nemlig stor betydning for Loop Hub, at også indretningen fortæller sin egen historie om cirkulær innovation.

NORTO Bech vægbeklædning i loungeområde hos Færch og Co.

En personlig tilgang

Hos Loop Hub er Jonas Bendtsen Gol meget tilfreds med resultatet og indretningen, der i sin produktion og udformning er meget lig udviklingsmiljøets ånd om bæredygtighed og cirkulær innovation.

Han synes, det har været et både personligt og meget fleksibelt forløb, hvor NORTO i sine besøg hos Loop Hub har været nærværende og set de rette muligheder og udviklingspotentialer.

I NORTO giver partnerskabet ligeledes god mening, da det er vores passion og drivkraft at medvirke til bæredygtige alternativer, hvor det kan lade sig gøre. Vi har respekt for naturens ressourcer, så også de næste generationer kan få glæde af den.

Skal du som Loop Hub have skiftet inventar, og ønsker du at gøre det på en bæredygtig måde, så ta’ endelig kontakt til os, så vi sammen kan skræddersy en løsning til dig.

”Vi har haft et rigtig godt og meningsfuldt samarbejde med Loop Hub og Jonas Bendtsen Gol. Omdrejningspunktet for alle vores løsninger i NORTO er, at de er skabt ud af materialer, der ellers var gået til spilde. Selvom det er resttræ, går vi aldrig på kompromis, og det har vi heller ikke gjort i løsningen til Loop Hub.”

Sara Moth

Forretningsudvikler, NORTO