A Beautiful Choice

Inspiration

Vores inspirationssider indeholder et stort billedgalleri, udvalgte referencehistorier samt små boligguides med gode råd til indretning med interiør i træ. Gå på opdagelse på vores inspirationssider og få indblik i mulighederne med bæredygtigt træinteriør til loftet, væggen, gulvet eller køkkenet. God fornøjelse med at finde inspiration til dit næste byggeprojekt.

Bæredygtig boliginspiration

I fremtidens byggerier får bæredygtige indretningsprincipper en større del af de valg og løsninger, der bliver foretaget. Bæredygtighed i boligindretningen kan komme til udtryk på flere måder – det kan være gennem materialevalg, produktets levetid eller produktionsprocesserne bag interiøret. I NORTO er vores bidrag til bæredygtig boligindretning at tilbyde loft-, væg-, og gulvløsninger samt køkkenmoduler fremstillet af genbrugsmaterialer i træ. Selvom produkterne er lavet af resttræ, er vi ikke gået på kompromis med kvaliteten. Netop det at vælge produkter, der har en fortid eller som er produceret af genbrugsmaterialer, giver produktet en lang levetid – og for os er det bæredygtigt interiør. Når du indretter boligen eller virksomheden med genbrugsmøbler- og interiør er du med til at skabe gode livsvilkår og muligheden for smukke naturoplevelser for fremtidens generationer.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du har idéer til bæredygtig boligindretning, eller hvordan du har indrettet din bolig med fokus på genbrug og bæredygtighed. Del gerne din bæredygtige indretningshistorie med os på de sociale medier og brug hashtagget #norto eller send din historie til mail@norto.dk – så er du med til at inspirere andre til bæredygtig boligindretning.

Se vores billedegalleri

Se vores referencer

Arkitekter og boligstylister

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev