Bæredygtig indretning i IT-virksomheden Turnpikes

IT-virksomheden Turnpikes, der er beliggende i Støvring ved Aalborg, har fået en bæredygtig kontorindretning med produkter fra NORTO.

NORTO Bech pryder væggene i kontor og mødelokaler

Vi har leveret de brandgodkendte og bæredygtige træpaneler NORTO Bech som vægbeklædning på endevæggen på virksomhedens kontor. Udenpå endevæggen med NORTO Bech har Turnpikes monteret en whiteboard-tavle, så væggen både fungerer som dekoration og arbejdsredskab for medarbejderne.

I et mødelokale hos Turnpikes har vi også leveret NORTO Bech som vægbeklædning. Turnpikes har fået monteret en tv-skærm udenpå vægbeklædningen. Kontoret er indrettet i en minimalistisk og nordisk indretningsstil, hvor der er ro og et godt arbejdsmiljø til at holde møder og arbejde.

NORTO Bech vægbeklædningen sikrer en god akustik, da træ er medvirkende til at reducere støj i et rum. Derudover kan medarbejdere, besøgende og kunder opholde sig trygt i rummene, da brandgodkendelse af NORTO Bech betyder, at vægbeklædningerne ikke udvikler røg og varme, der er sundhedsfarlig ved en opstået brand.

Gode arbejdsmiljøer med akustiske skillevægge 

På selve kontoret har vi udviklet akustiske skillevægge til opsætning mellem skrivebordene. Vi har monteret NORTO Toft akustikpaneler med en bagvedliggende akustikdug, der skal reducere støj på kontoret. Denne skillevæg fungerer både som støjdæmpende inventar samtidig med, at den opdeler arbejdsstationerne, så medarbejderne kan sidde i ro og arbejde ved deres skriveborde.

Bæredygtig opbevaringsplads 

Vi har desuden leveret hylder af upcyclet træ fra vores restproduktion. De lyse fyrretræshylder er monteret med sorte hyldebærere, som skaber en smuk kontrast og minimalistisk stil på kontoret. Hylderne giver mere opbevaringsplads, og de fungerer samtidig som et smukt designelement i kontorindretningen.

Læs mere om Turnpikes.