Erhvervsforum i Holstebro afholder et stort Awardshow, hvor der uddeles forskellige erhvervskulturpriser. Priserne er inddelt i 6 forskellige kategorier med 3 nomineringer i hver. Vi er super stolte over, at vi i NORTO er blevet nomineret til prisen: Årets BæredygtighedsKultur. På Erhvervsforum.dk står der beskrevet følgende om prisen:

”Prisen for bedste bæredygtighedskultur gives til en virksomhed i Holstebro Kommune, der inden for dét eller de seneste år i særlig grad, har formået at sætte fokus på den bæredygtige agenda og implementeret denne i egen organisation.”

En fornem pris og nominering, som også er et skulderklap til os og de andre nominerede. Dette beviser at den gode NORTO-historie, som vi forsøger at fortælle, ikke er gået ubemærket hen og dette er i sig selv en sejr for os. Hos NORTO håber vi, at vi kan være med til at inspirere andre til at sætte et større fokus på bæredygtighed og vise, at det ikke nødvendigvis altid er den billige og nemme løsning, som er den eneste rigtige.

Awardshowet afholdes d. 11. november og det er her vinderne af de forskellige kategorier annonceres. Du kan her se kategorierne og stemme på de forskellige kandidater.