Boligindretning med brandgodkendte materialer

I boligindretningen spiller både pris, udvalg, funktionalitet, design og vedligeholdelse en afgørende betydning i vores valg af materialer, møbler og interiør til boligen. Tryghed og sikkerhed er også faktorer, du bør have med i overvejelserne i boligindretningen. Læs mere nedenfor om hvordan du skaber et trygt og sikkert hjem. 

Sådan skaber du et trygt og sikkert hjem for familien
Der er flere måder at skabe et trygt og sikkert hjem på. Det kan være alt fra gode konstruktioner og installationer til valg af byggematerialer og alarmsystemer. Sørg for at tænke sikkerhed ind i selve husets konstruktion, men også i selve boligindretningen. På den måde kan I bo mere trygt, og ikke frygte brand eller indbrud. Et godt og sundt indeklima er også en væsentlig faktor at tage højde for, da det skaber tryghed over, at man ikke udsættes for sundhedsmæssige farer i hjemmetGenerelt er træ et organisk og sundt råmateriale at beklæde med på lofter, vægge og gulve. 

Vælg godkendte og testede byggematerialer 
Undersøg hvilke materialer der er certificerede og godkendte. Vær særlig opmærksom på at vælge brandgodkendte materialer til de store flader i boligen, eksempelvis til lofter og vægge. Brandgodkendte materialer skaber mere sikkerhed ved en evt. opstået brand i huset. Gør indretningen og konstruktioner så sikre som mulige og brug brandgodkendt tilbehør, eksempelvis i form af brandgodkendte stikkontakter og lignende i forbindelse med opsætning af loft- og vægbeklædning i boligen.  

Fordelen ved at vælge godkendte og certificerede materialer 
I forbindelse med salg af boligen giver godkendte og certificerede løsninger og materialer en højere værdi til huset. Derudover kan I som familie leve trygt og sikkert, hvis hjemmets fysiske rammer består af brandgodkendte materialerTræ er et bæredygtigt materiale, der også i sig selv skaber en god akustik og et naturligt indeklima. NORTO tilbyder brandgodkendte loft- og vægbeklædninger i certificeret træ.  

Læs mere om vores brandgodkendte loft- og vægbeklædninger her:  
NORTO Bech: https://norto.dk/produkter/norto-ceilingup/norto-bech/ 
NORTO Friis: https://norto.dk/produkter/norto-ceilingup/norto-friis/  

NORTO Friis træpaneler til vægbeklædning
NORTO Bech vægbeklædning i træ