Bæredygtige og skræddersyede indretningsløsninger med træ i privat bolig

I en privat bolig i Solrød er vægbeklædningerne NORTO Bech og NORTO Dahl blevet anvendt i forskellige skræddersyede indretningsløsninger i spisestuen, entréen og soveværelset.

NORTO Bech vægpanelerne er blevet monteret på endevæggen rundt om en dobbelt dør i husets spisestue. Vægbeklædningens sorte spor og lyse træstruktur indrammer dørpartiet. Listerne rundt om døren er malet sorte, som skaber en smuk harmoni til væggen.

Ligeledes er NORTO Bech panelerne anvendt som garderobeløsning på væggen i husets entré. Træpanelerne er i denne løsning tilskåret i mindre dele og indsat i hjørne, hvor der lavet en hylde med resten af panelet. Udenpå træbeklædningen er der monteret knager til jakker og tasker, og der er plads til pyntegenstande på den specialdesignede hylde. Dette et smukt eksempel på, hvordan NORTO’s produkter kan tilpasses den enkelte kundens ønsker og behov.

NORTO Dahl vægdekorationen er ligeledes anvendt i en skræddersyet specialløsning i husets soveværelse. NORTO Dahl pladerne er monteret og tilskåret som en sengegavl i soveværelset. Den rå og lyse træstruktur i vægdekorationen skaber en smuk kontrast til de mørke nuance på endevæggen og sengetæppet.

Ønsker du også skræddersyede specialløsninger til din boligindretning eller byggeprojekt? Kontakt os på +45 9610 1522 eller skriv til os på mail@norto.dk for at høre mere om mulighederne.

Gå på opdagelse i vores billedgalleri og bliv inspireret til bæredygtig boligindretning med træ.