Produktnyheder i efteråret 2019

NORTO’s produktsortiment er udvidet med nye produktkategorier

I efteråret 2019 har NORTO udvidet produktsortimentet med helt nye produktkategorier. Vi har bl.a. udviklet et massivt fyrretræsgulv fremstillet af endetræsklodser. Vi har navngivet fyrretræsgulvet, NORTO FloorUP. I løbet af efteråret har vi ligeledes kunne præsentere endnu en ny produktkategori til vores produktsortiment. Vores medarbejdere har udviklet et genbrugskøkken, som også er fremstillet af resttræ fra træindustrien. Køkkenet har fået navnet NORTO KitchenUP. Den nye køkkenløsning kan fås med forskellige fronter, hvad angår farver og overfladestruktur. Selve køkkenmodulet, alle skuffer, bagbeklædninger og bordplade er fremstillet af massivt resttræ.

Både NORTO KitchenUP og NORTO FloorUP er stadig under udvikling.

Nye loft- og vægbeklædninger i genbrugstræ

Vi har også tilføjet nye træbeklædninger til vores eksisterende produktsortiment. Som noget nyt arbejder vi på at udvikle et akustikpanel til loftet. Denne loftbeklædning er massive paneler med gennemfræsede spor. Vi har navngivet denne produktnyhed NORTO Toft. Derudover har vi skabt en rustik og naturlig vægbekædning af trælameller fra overskudsproduktion. Lamellerne er i forskellige længder og tykkelser, og når de sættes sammen skabes en tredimensionel vægbeklædning. Denne produktnyhed har fået navnet NORTO Munk.

I forbindelse med de mange produktnyheder har vi valgt at navngive produktkategorierne med fokus på upcycling. Vores produktkategorier inden for lofter, vægge, gulve og køkkener har derfor fået betegnelserne: NORTO CeilingUP, NORTO WallUP, NORTO FloorUP og NORTO KitchenUP.

Upcycled by NORTO

Som et nyt tiltag har vi udviklet et rustikt brændemærke med betegnelsen “Upcycled by NORTO”. Brændemærket er et symbol for, at alle NORTO’s produkter er fremstillet af upcyclede materialer. Det betyder, at vi har anvendt resttræ, som ellers ville blive smidt ud eller brændt, til udviklingen af vores træprodukter. Vi sætter et brændemærke på produkterne, så du som kunde, ikke er i tvivl om, at dit NORTO produkt er fremstillet af bæredygtige råmaterialer.

Deltagelse på Building Green messerne 

I efteråret 2019 har en medarbejderrepræsentant fra NORTO deltaget på Building Green messens fælles inspirationsområde Fælles Skabes Bæredygtighed. Vi har deltaget med nogle af produktnyhederne for at inspirere andre virksomheder og aktører til bæredygtige byggeløsninger. NORTO’s produktnyheder bliver en del af alle Building Green messerne i Danmark og Tyskland i 2020.