A Beautiful Choice

Certificeringer

Fremtidens klima er afgørende for de næste generationers liv. NORTO ønsker at agere ansvarligt og vise klimamæssige hensyn til gavn for os alle. Derfor anvender vi træ fra certificerede skove og vi har fået brandgodkendt flere af vores produkter.

Godkendelse af træbeklædning fra NORTO

Vi vil gerne sikre tryghed og gennemsigtighed ved køb af produkter fra NORTO. Derfor anvender vi certificeret råtræ fra skove i Nordeuropa, hvor der drives ansvarligt skovbrug. Derudover er NORTO Bech og NORTO Friis loftbeklædningerne brandgodkendt, så de lever op til europæiske standarder. Derfor kan du trygt montere vores træbeklædninger på loftet.

Certificeringer

NORTO tilbyder træinteriør til lofter, vægge, gulve og køkkener i en høj kvalitet med gode solide materialer. Derfor kan du som arkitekt, bygherrer eller håndværker være sikker på, at vores råtræ er fra certificerede skove i Nordeuropa. NORTO’s loft- og vægbeklædning produceres hos Vinderup Træindustri (VTI). Du er også velkommen til at kontakte os for eventuelle spørgsmål.

I NORTO har vi en filosofi om at loft-, væg-, og gulvløsninger samt køkkenløsninger skal give sikkerhed ved opsætning i private boliger, virksomheder eller offentlige bygninger. Det kræver, at vores produkter skal overholde gældende regler inden for bygningsreglementet af hensyn til korrekt montage, materialer og brug af komponenter. Ved køb af vores produkter har du en sikkerhed for, at produktet lever op til europæiske standarder og krav inden for byggeri.

Produktserierne NORTO Bech og NORTO Friis er brandgodkendt til K1 10, D-s2,d0. I den forbindelse har vi samarbejdet med DBI, Dansk Brandteknisk Institut samt det svenske forsknings- og brandinstitut, RISE, som er Sveriges største certificeringsinstans. Vi har brandtestet vores loftbeklædninger for at sikre, at produkterne lever op til standarder inden for europæisk brandsikring.

Hvis du ønsker informationer om vores brandtest af træbeklædning og vores råtræ er du velkommen til at kontakte os.

CERTIFICERINGER
Brandgodkendelse
NORTO Bech & NORTO Friis
K1 10, D-s2,d0

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev