DANSK.BÆREDYGTIGT.NEMT

Arkitekter og boligstylister

Er du arkitekt, indretningsarkitekt eller boligstylist og mangler inspiration til boliginteriør til dit næste indretningsprojekt kan NORTO måske hjælpe? Vi tilbyder bæredygtigt loft- og vægbeklædning fremstillet af genbrugstræ. Vores træbeklædning kan opsættes i flere typer af rum i både private boliger, virksomheder, butikker, restauranter og offentlige bygninger.

Bæredygtigt boliginteriør i træ til arkitekter og boligstylister

Her på siden får du som indretningsarkitekt eller boligstylist information og inspiration til indretning med NORTO’s bæredygtige loft- og vægbeklædning. Hvis du vælger at benytte vores træbeklædning til dit projekt, får du indvendigt interiør med en stærk bæredygtig historie. NORTO’s produkter er nemlig skabt af genbrugstræ fra overskudsproduktion.

Vi samarbejder og tager meget gerne imod forespørgsler fra arkitekter eller boligstylister, som ser et potentiale i at benytte vores træbeklædninger i konkrete projekter.

Loft- og vægbeklædning i genbrugstræ til arkitekter

Til fremtidens byggerier bliver bæredygtighed og bæredygtige materialer en stigende tendens, som vi forsøger at imødekommende med vores produktsortiment af genbrugstræ. Til arkitekter tilbyder vi loft- og vægbeklædning til private boliger, virksomheder og andre offentlige byggerier. Kontakt os på tlf. 96 10 15 22 eller på mail@norto.dk for at høre mere om mulighederne.

Træbeklædning til indretningsprojekter for boligstylister

I forbindelse med bolig- og rumindretning er der mange overvejelser i forhold til materialer, former, farver, stil og æstetik. Til boligstylister tilbyder vi bæredygtig træbeklædning til indvendige lofter og vægge. Vores produkter er udviklet med udgangspunkt i en nordisk designstil, hvor naturmaterialer er omdrejningspunktet. Vi ønsker at samarbejde med boligstylister, som kan benytte vores loft- og vægbeklædninger i indretningsprojekter til butikker, restauranter, caféer, hoteller, storcentre, koncerthuse, virksomheder, offentlige bygninger eller private hjem. Hvis du som boligstylist ønsker at samarbejde med NORTO kan du kontakte os på telefon 96 10 15 22 eller på mail@norto.dk.

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik