DANSK.BÆREDYGTIGT.NEMT

Inspiration og referencer

Vores inspirationssider indeholder et stort billedgalleri med smukke billeder af NORTO’s træbeklædninger, som er indsat i forskellige rummiljøer i private hjem, virksomheder og fra udvalgte referenceprojekter. På inspirationssiderne finder du også en side med vores gode råd til boligindretning af flere typer af rum og bygninger. God fornøjelse med at finde inspiration til dit næste byggeprojekt.

Bæredygtig boliginspiration

I fremtidens byggerier får bæredygtige indretningsprincipper en større del af de valg og løsninger, der bliver foretaget. Bæredygtighed i boligindretningen kan forekomme på mange måder – det kan være gennem materialevalg, mængden og levetiden af forskellige interiørtyper eller de produktionsprocesser, der ligger bag fremstillingen af interiøret. I NORTO er vores inspiration til bæredygtig boligindretning baseret på loft- og vægbeklædning af genbrugsmaterialer. Selvom produkterne er lavet af genbrugstræ er det ikke gået på kompromis med kvaliteten. Netop ved at vælge produkter, der har en fortid eller som er produceret af genbrugsmaterialer, har produktet potentiale for en lang levetid – for os er det bæredygtigt interiør. Når du indretter boligen med genbrugsmøbler og interiør er du med til at fremme muligheden for at de næste generationer også kan få gode livsvilkår og smukke naturoplevelser.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du har idéer til bæredygtig boligindretning eller hvordan du har indrettet din bolig med fokus på genbrug og bæredygtighed. Del gerne din bæredygtige indretningshistorie med os på de sociale medier og brug hashtagget #norto eller send din historie til mail@norto.dk – så er du med til at inspirere andre til bæredygtig boligindretning.

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik