DANSK.BÆREDYGTIGT.NEMT

Billedgalleri

NORTO’s væg- og loftbeklædning skaber stemninger, atmosfære, et eksklusivt udtryk samt unikke indretningsløsninger i den private bolig, i det offentlige byggeri eller i virksomhedens lokaler. Vores træbeklædning danner rammen for kreativitet, ro, sundhed, fordybelse og hygge i rummet. Gå på opdagelse i billedgallerierne og få idéer og inspiration til dit næste byggeprojekt.

NORTO Skov 135

Vægbeklædning i
bæredygtigt træ

I NORTO hylder vi skandinavisk design, hvor træ er et gennemgående element. Det er de små og gennemførte detaljer, der gør forskellen, og giver os en ekstraordinær sanseoplevelse, når vi træder ind i et rum. Vores vægdekorationer i NORTO Skov serien er skabt af fyrretræ i et råt og upoleret udtryk, som tilfører en naturlig dimension til rummet.

NORTO Frøslev

Loft- og vægbeklædning i eksklusivt design

Loft- og vægbeklædning i NORTO Frøslev serien er skabt af bæredygtige råmaterialer med fokus på et eksklusivt designudtryk og smukke detaljer, som tilfører loftet eller væggene en enestående æstetisk dimension. NORTO Frøslev fås i forskellige størrelser og varianter, hvilket skaber en ekstraordinær værdi i den private boligindretning. Produktserien er især indbydende i store rum i restauranter, hoteller, receptioner, koncerthuse og kontorer.

NORTO Leth

Skab unikke rum med vægdekorationer i træ

Vægbeklædning i NORTO Leth produktserien er skabt af certificeret fyrretræ. NORTO’s vægdekorationer tilfører rummet et visuelt og æstetisk udtryk, der går i tråd med moderne designtraditioner. Med NORTO Leth skabes en nytænkning af rummet, hvor træbeklædningen bringer naturen inden for. Ved at kombinere de forskellige udgaver i NORTO Leth serien kan du skabe unikke variationer i boligindretningen.

Kontakt NORTO
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: +45 9610 1522
Mail: mail@norto.dk
CVR. nr.: 40123164

Privatlivspolitik